sr / en

MOĆ LJUBAVI

U predstojećoj letnjoj sezoni, Melissa poziva na mir i ljubav. Suprotno majanskom kalendaru i verovanjima ove drevne civilizacije, iz Melisse svojom novom kolekcijom poručuju da nam se ne sprema smak sveta, već naprotiv – njegov preporod kroz radost, ljubav i prijateljstvo.

Sa uporištem u vrednostima generacije “dece cveća” sa kraja 60-ih i tokom 70-ih godina prošlog veka, Melissa kolekcija za proleće-leto 2012 predstavlja svojevrsnu najavu ulaska u novu eru Vodolije. Psihodelični pop, želja za promenom, uvažavanje različitosti i verovanje u moć ljubavi, doživljavaju svoju materijalizaciju kroz oblike, boje, printove i ukrase na cipelicama predstojeće modne sezone. Klasični modeli mokasina, platformi, klompi i baletanki u aktuelnoj kolekciji dobijaju novu interpretaciju.

Sami modeli, kao i aplikacije i detalji na njima, odišu vedrinom i idealni su za najtoplije doba godine. Leptirići koji kao da sleću na stopala i delikatne peruške ili printovi u vidu tufnica i prugica, sjajno upotpunjavaju osnovni oblik dajući obući dozu ležernog šika.

objavljeno: 29.03.2012.

store